Έξαρση στρεπτόκοκκου στην Ευρώπη και την Κύπρο - Εξετάζεται το ενδεχόμενο λήψης μέτρων

Έξαρση στρεπτόκοκκου στην Ευρώπη και την Κύπρο - Εξετάζεται το ενδεχόμενο λήψης μέτρων

Συνάντηση με την Παιδιατρική Εταιρεία θα έχει τη Δευτέρα ο Υπουργός Υγείας για να συζητηθεί το θέμα της έξαρσης του στρεπτόκοκκου που υπάρχει στην Ευρώπη και κατά πόσον θα ληφθούν οποιαδήποτε επιπρόσθετα μέτρα.

Σε δηλώσεις στη Λάρνακα και ερωτηθείς για την έξαρση που υπάρχει αναφορικά με τον στρεπτόκοκκο, ο Υπουργός απάντησε πως «υπάρχει μια έξαρση σε όλη την Ευρώπη. Στόχος μας είναι να έχουμε αύριο μια συνάντηση με την Παιδιατρική Εταιρεία κατά την οποία θα γίνει ανάλυση όλων των δεδομένων και θα αποφασίσουμε εάν χρειάζεται να ληφθούν οποιεσδήποτε επιπρόσθετες αποφάσεις ή οποιαδήποτε επιπρόσθετα μέτρα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.