ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, έβριζε αστυνομικούς - Συνελήφθη 30χρονος

Αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, έβριζε αστυνομικούς - Συνελήφθη 30χρονος

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, επίθεσης αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη άρνηση παροχής δείγματος εκπνοής  διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 30χρονου που εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του με 92 mg περισσότερα από το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 10.12.22 και ώρα 23:30 μέλη της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 30χρονο ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Δημοκρατία με το καθεστώς του πολιτικού ασύλου.

"Ο 30χρονος παρουσίασε συμπτώματα μέθης και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης είχε ένδειξη 114 mg  αντί 22 mg. Aκολούθως αυτός αρνήθηκε να δώσει δείγμα για τελικό έλεγχο και επιτέθηκε σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και εξυβρίζοντας τους. Ο 30χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίσταση  κατά τη σύλληψη του".

Εξάλλου στις 11.12.22 γύρω στο μεσημέρι ο 30χρονος καταγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top