Κλείνει κι άλλη οδός προσωρινά στη Λευκωσίας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Κλείνει κι άλλη οδός προσωρινά στη Λευκωσίας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, θα εκτελούνται εργασίες σε τμήμα της οδού Μάρκου Δράκου, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία.

Καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις πινακίδες κυκλοφοριακής διαχείρισης ή/και τις όποιες επιτόπου υποδείξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE