Κλείνει κι άλλη οδός προσωρινά στη Λευκωσίας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Κλείνει κι άλλη οδός προσωρινά στη Λευκωσίας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, θα εκτελούνται εργασίες σε τμήμα της οδού Μάρκου Δράκου, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία.

Καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις πινακίδες κυκλοφοριακής διαχείρισης ή/και τις όποιες επιτόπου υποδείξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.