Κλείνει κι άλλη οδός προσωρινά στη Λευκωσίας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Κλείνει κι άλλη οδός προσωρινά στη Λευκωσίας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, θα εκτελούνται εργασίες σε τμήμα της οδού Μάρκου Δράκου, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία.

Καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις πινακίδες κυκλοφοριακής διαχείρισης ή/και τις όποιες επιτόπου υποδείξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE