Επεισόδια στο Τσίρειο: Βρήκαν άλλο έναν - Μένουν μόνο δύο πλέον

Επεισόδια στο Τσίρειο: Βρήκαν άλλο έναν - Μένουν μόνο δύο πλέον

Άλλο ένα πρόσωπο, που αναζητείτο για τα επεισόδια που προκλήθηκαν την Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου, στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό εντόπισε η Αστυνομία.

Πρόκειται για 26χρονο, η φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 26χρονος ύποπτος κλήθηκε και παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα που αφορούν στον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους. Αυτός αναμένεται να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση έχουν κατηγορηθεί γραπτώς άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 44 και 26 ετών, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE