Ελλάδα - Την αυτοκτονία 25χρονου απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ελλάδα - Την αυτοκτονία 25χρονου απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται 25χρονος, ο οποίος επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Εντοπίστηκε έγκαιρα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο «Cyber Alert» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε νυχτερινές ώρες του Σαββάτου από χρήστη του Διαδικτύου ότι άτομο το οποίο διαχειρίζεται προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε αποστείλει από το κινητό του τηλέφωνο μήνυμα το οποίο παρέπεμπε σε πρόθεση αυτοκτονίας.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαναν έρευνα των στοιχείων και δεδομένων του χρήστη που απέστειλε το επίμαχο μήνυμα. Σε επικοινωνία τους και με τους αρμόδιους παρόχους τηλεφωνίας και Διαδικτύου, ταυτοποιήθηκε ο εν λόγω 25χρονος ως ο χρήστης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και εξακριβώθηκε γεωγραφικά το σημείο όπου βρισκόταν.

Σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ο 25χρονος εντοπίστηκε τελικά σε κωματώδη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE