ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένουν εγκλωβισμένοι Κύπριοι σε αεροδρόμιο του Λονδίνου - Προς τέλος το θρίλερ μετά από 26 ώρες

Παραμένουν εγκλωβισμένοι Κύπριοι σε αεροδρόμιο του Λονδίνου - Προς τέλος το θρίλερ μετά από 26 ώρες

Τεράστια ταλαιπωρία για Κύπριους ταξιδιώτες που παραμένουν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο London Stansted εδώ και 22 ώρες μετά από ακύρωση πτήσης της Ryanair με προορισμό την Πάφο χθες το πρωί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Βρετανία.

Συγκλονίζει η μαρτυρία επιβατών στο ThemaOnline. «Οι περισσότεροι κοιμόντουσαν στο πάτωμα, μέχρι και στις τουαλέτες. Είχαν λείψει τα φαγητά στα ράφια και τρώγαμε ότι βρίσκαμε. Τα μωρά έκλαιγαν όλο το βράδυ. Έκανε πολύ κρύο και δεν μας έδωσαν ούτε κουβέρτες», δήλωσε Κύπρια ταξιδιώτης. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, μεταξύ τους οι επιβάτες κοιμόντουσαν με σειρά για να προσέχουν τα υπάρχοντά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορούσαν να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία πλησίον του αεροδρομίου καθώς ήταν όλα γεμάτα από τις προηγούμενες ακυρώσεις πτήσεων που ξεπέρασαν τις 48 στο σύνολο.

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η περιπέτεια δεκάδων Κυπρίων αφού αναμένεται στις 11:50 ώρα Αγγλίας (13:50 τοπική ώρα Κύπρου) θα εκτελεστεί η νέα πτήση προς Πάφο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τους έχουν ενημερώσει πως εάν υπάρχει ακόμη πρόβλημα με την κακοκαιρία μπορεί η πτήση να καθυστερήσει κι άλλο.

Δείτε βίντεο 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top