ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου Ρομά - «Βροχή» από μολότοφ

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου Ρομά - «Βροχή» από μολότοφ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Καμάρα μετά την πορεία στην οποία συμμετείχαν άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου, φοιτητές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου Ρομά, ο οποίος τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύονταν.

Κουκουλοφόροι πέταξαν δεκάδες μολότοφ προς τα ΜΑΤ που είχαν στήσει φραγμό επί της οδού Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση κρότου λάμψης αλλά και με την ΑΥΡΑ που εκτόξευε νερό στους κουκουλοφόρους.

Δείτε βίντεο:

Στα βίντεο που δημοσιεύει η ελλαδική ιστοσελίδα protothema.gr διακρίνονται τα μέλη αντιεξουσιαστικού χώρου να πετούν τις βόμβες μολότοφ σε δικυκλιστές της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Καμάρας. Ένας από αυτούς... «αυτοπυρπολύθηκε» καθώς από τη μολότοφ που πέταξε πήρε φωτιά και η μπλούζα του! 

Στην πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία της Καμάρας και αυτήν την ώρα κινείται στο κέντρο της πόλης, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου, φοιτητές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
 
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας, τα άτομα διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι ο 16χρονος Ρομά από τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
 
Σημειώνεται ότι η πορεία συνοδεύετε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top