LIKE ONLINE

Πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της για τον πιο περίεργο λόγο αλλά... είχε δίκαιο

Πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της για τον πιο περίεργο λόγο αλλά... είχε δίκαιο

Μια Κινέζα πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, εξαιτίας του εθισμού του στο ψάρεμα, ένα χόμπι που συχνά έβαζε πάνω από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με υπόθεση διαζυγίου που κατατέθηκε στο λαϊκό δικαστήριο της κομητείας Juye στην επαρχία Shandong, η γυναίκα, με το επώνυμο Zhang, ισχυρίστηκε ότι είχε βαρεθεί τον εθισμό του συζύγου της στο ψάρεμα. Ισχυρίστηκε ότι εκείνη αναλαμβάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και τα δύο τους παιδιά, ενώ εκείνος κάθεται στον καναπέ κοιτάζοντας το smartphone του και βγαίνει για ψάρεμα με τους φίλους του κάθε βράδυ μετά το δείπνο. Αφού του ζήτησε επανειλημμένα να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της και με τα παιδιά παρά με τους φίλους του στο ψάρεμα, η Zhang αποφάσισε ότι το διαζύγιο ήταν η μόνη βιώσιμη επιλογή.

«Σηκώνομαι πριν από τις 6 το πρωί κάθε πρωί για να ετοιμάσω το πρωινό. Στέλνω τα δύο παιδιά στο σχολείο πριν πάω στη δουλειά. Κάθε μέρα είμαι εγώ που πλένω τα πιάτα, καθαρίζω το σπίτι μας, παίρνω τα παιδιά από το σχολείο και τα βοηθάω με τα μαθήματά τους... Είμαι εξαντλημένη», εξήγησε η Zhang στη δικαστική της κατάθεση.

«Αλλά ο σύζυγός μου σηκώνεται αφού ετοιμάσω το πρωινό, και μετά τη δουλειά, απλά ξαπλώνει στον καναπέ και παίζει με το κινητό του τηλέφωνο», πρόσθεσε η γυναίκα. «Μετά το δείπνο, βγαίνει κατευθείαν έξω για ψάρεμα, συχνά περνάει όλη τη νύχτα ψαρεύοντας».

Αφού βαρέθηκε με τα παράπονα της γυναίκας του, ο άνδρας, με το επώνυμο Sun, συμφώνησε να διαλύσει το γάμο τους (πιθανώς επειδή αυτό σήμαινε ακόμη περισσότερο χρόνο για ψάρεμα). Αφού οι προσπάθειες διαμεσολάβησης μεταξύ των συζύγων απέτυχαν, ο δικαστής ενέκρινε την αίτηση διαζυγίου, αλλά όχι πριν καλέσει τον Sun, ο οποίος είχε ξεχάσει μια πρόσφατη ακρόαση για τη δουλειά του και πήγε για ψάρεμα...

«Το ψάρεμα δεν είναι κακό πράγμα, αλλά υπάρχει ένα όριο για όλα. Από τη στιγμή που παντρεύεσαι, πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη του να είσαι σύζυγος ή σύζυγος και γονιός. Μην βάζετε το ψάρεμα πάνω από την οικογένεια», επέπληξε ο δικαστής Fu Honglian τον Sun, η οποία δεν έδειχνε να επηρεάζεται ιδιαίτερα.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top