Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Αρεταίειου Νοσοκομείου από τον ελληνικό όμιλο HHG

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Αρεταίειου Νοσοκομείου από τον ελληνικό όμιλο HHG

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Αρεταίειου Ιατρικού Κέντρου ΛΤΔ ανακοίνωσε ο ελληνικός όμιλος εταιρειών Hellenic Health Group (HHG), ο οποίος πριν ένα χρόνο είχε εξαγοράσει και το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωση σχετικά με την εξαγορά, σημειώνεται ότι στον όμιλο ανήκουν επίσης έξι ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic), καθώς και δίκτυο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (HealthSpot και Alpha Lab).

Υλοποιώντας το επενδυτικό του πλάνο στην Κύπρο, ο HHG σημειώνει ότι το Αρεταίειο Νοσοκομείο «θα προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στους τομείς της τεχνολογίας, των υποδομών, καθώς και της εκπαίδευσης με στόχο την κατακόρυφη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους ασθενείς». Προσθέτει, δε, ότι στόχος είναι το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό να διαθέτει «τα απαραίτητα εφόδια και την αμέριστη στήριξή μας για την δημιουργία ενός ιδιωτικού νοσοκομείου εφάμιλλου των καλύτερων νοσοκομείων του εξωτερικού».

Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ακόμα ότι «το Αρεταίειο Νοσοκομείο είναι ένα καινοτόμο ιδιωτικό νοσοκομείο που υπηρετεί την Αριστεία», το οποίο «με σεβασμό στον άνθρωπο και έχοντας για πυξίδα τις αξίες της ποιότητας, της ομαδικής εργασίας και της συνεχούς βελτίωσης, παρέχει όλες τις διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, πιστοποιημένες για το υψηλό τους επίπεδο με διεθνή πρότυπα, σε ένα σύγχρονων προδιαγραφών κτήριο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE