Προεδρικές Εκλογές: Μέχρι 20 Δεκεμβρίου οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων  

Προεδρικές Εκλογές: Μέχρι 20 Δεκεμβρίου οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων   

Δημόσιοι λειτουργοί και άνεργοι πτυχιούχοι, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων των Προεδρικών Εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και, σε περίπτωση επαναληπτικής εκλογής, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, μέχρι και τα μεσάνυκτα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2022, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως  διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνο μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί ως άνεργοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE