ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλά νέα για τον 11χρονο Μαρίνο – Επέστρεψε μετά από 70 ημέρες στο σπίτι του – Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του

Καλά νέα για τον 11χρονο Μαρίνο – Επέστρεψε μετά από 70 ημέρες στο σπίτι του – Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του

Καλά νέα για τον 11χρονο Μαρίνο, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο Λιοπέτρι, αφού μετά από 70 ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο σπίτι του. Το γεγονός, γνωστοποίησε ο πατέρας του, Γιώργος Μαρίνου, ο οποίος με μία συγκινητική δημοσίευσή του στο Facebook, περιγράφει τις 70 μέρες αγωνίας και πόνου που βίωσε.

Δείτε τι έγραψε ο πατέρας του 11χρονου:

«Μετά από 70 μέρες ήρθες σπίτι.

Σήμερα είναι μέρα χαράς μέρα ευτυχίας! Μια μέρα που παρακαλούσαμε μέρα-νύχτα να έρθει! Ήρθε η μέρα που πήραμε το εξιτήριο! Που πάμε σπίτι μας! Όλοι πιστεύαμε πως θα αργούσε πολύ να έρθει αυτή η στιγμή, όμως, μας εξέπληξες ολους! Ο γιατρός μας Βασίλης Ζέρρης να μου λέει συνεχως πόσο δυνατός είσαι και πόσο περήφανος είναι για σένα!

Πέρασες πολύ δύσκολα γιε μου. Βασανίστηκες και κινδύνεψε η ζωή σου από ιατρική αμέλεια όμως ευτυχώς τα κατάφερες και ήμουνα σίγουρος για αυτό γιε μου! Είσαι ένας πραγματικός ήρωας!!!

Ευχαριστώ τους γιατρούς, νοσηλευτές και όλο το προσωπικο του American Medical Center που περιέθαλψαν το παιδί μου, για τη στήριξη , βοήθεια και κατανόηση! Τον νευροχειρουργό Βασίλη Ζέρρη μαζί με την γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας αξιότιμη κυρία Χριστίνα Γιαννάκη που έσωσαν το παιδί μου και είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Μακάρι και εύχομαι όλοι οι αρμόδιοι που πρέπει να βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις να το πράττουν όπως έκανε η κυρία Χριστίνα Γιαννάκη. Ευχαριστώ τη κυβέρνηση που κάλυψε ολα τα έξοδα περίθαλψης του παιδιού μου.

Ευχαριστώ τον κόσμο όλο που προσευχήθηκε και άναψε κεράκι για το Μαρίνο μου! Ευχαριστώ τον Θεό ,την Παναγία και όλους τους Αγίους που εισάκουσαν τις προσευχές και παρακλήσεις μας.

Ο Μαρίνος μας έζησε από θαύμα Θεού!!!. Εγώ θα είμαι βράχος πάντα δίπλα σου γιε μου. Είμαστε πανευτυχείς που σε έχουμε πίσω στο σπίτι μας τόσο σύντομα!! Φετος θα περάσουμε τις πιο όμορφες γιορτές γιατί η ζωή σου γιε μου είναι το μεγαλύτερο δώρο για μας! Δόξα σοι ο θεός!!»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top