LIKE ONLINE

Πονηρή διανομέας στις ΗΠΑ ζητάει από τον πελάτη φιλοδώρημα πριν παραδώσει την πίτσα και παίρνει «τρελή» απάντηση

Πονηρή διανομέας στις ΗΠΑ ζητάει από τον πελάτη φιλοδώρημα πριν παραδώσει την πίτσα και παίρνει «τρελή» απάντηση

Μια διανομέας πίτσας έχει γίνει viral αφού ζήτησε από τον πελάτη φιλοδώρημα πριν παραδώσει το φαγητό στο πελάτη.

Ένας πελάτης μοιράστηκε με τους χρήστες του TikTok πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που δείχνουν μια διανομέα της Domino's Pizza στις ΗΠΑ να του λέει «έλα να το πάρεις την επόμενη φορά» καθώς έφευγε από τη βεράντα.

@deborahyowa #asmrfood ♬ son original - Deborah yowa

Όλα ξεκίνησαν όταν η διανομέας έφτασε στο σπίτι του πελάτη αλλά πριν παραδώσει το φαγητό ζήτησε φιλοδώρημα. Η ίδια μάλιστα επισήμανε ότι ο πελάτης έχει αυτοκίνητο για να «οδηγήσει» και να πάρει την πίτσα του, αν δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει φιλοδώρημα. Στη συνέχεια, η πελάτισσα λέει ότι επέλεξε την παράδοση κατ' οίκον για τη δική της «ευκολία».Η φαινομενικά εκνευρισμένος διανομέας της Dominos λέει στη συνέχεια στην πελάτισσα να «έρθει να την πάρει την επόμενη φορά» αφού φύγει από τη βεράντα.

Το παραπάνω κλιπ - που ανέβηκε από τον @user626366461 - έχει γίνει πλέον viral στο TikTok.Ένα άτομο σκέφτηκε: «Lol, είσαι φτηνιάρης!! Lmao! Ποιος δεν δίνει φιλοδώρημα;!!!» Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν δίνεις φιλοδώρημα...; Δεν θα μπορούσα ποτέ.» Κάποιος άλλος συμφώνησε: «Ναι, συγγνώμη, είμαι με το μέρος των οδηγών σε αυτό το θέμα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top