ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Παραλίμνι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τη διαχείριση απειλών βομβών και εκρηκτικών αντικειμένων

Στο Παραλίμνι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τη διαχείριση απειλών βομβών και εκρηκτικών αντικειμένων

Στις 15/12/22 και μεταξύ των ωρών 0900-1100 στα πλαίσια της ημέρας του εκπαιδευτικού ο Αναπληρωτής Υπαστυνόμος Οδυσσέας Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Κλάδου Πυροτεχνουργών και Αστυνομικών Σκύλων παρουσίασε σε εκπαιδευτικούς της Επαρχίας Αμμοχώστου το πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας με θέμα την διαχείριση απειλών βομβών και εκρηκτικών αντικειμένων το οποίο συνομολογήθηκε σε συνεργασία με την αστυνομία, εγκρίθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας με παράλληλη ενημέρωση του Αρχηγού Αστυνομίας.

Η παρουσίαση στόχευε στην ενημέρωση και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών όσον αφορά στην εκτίμηση κινδύνου και παράλληλα τις πρώτες ενέργειες που ενδείκνυται να ακολουθήσει η διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με την αστυνομία.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Λυκείου Παραλιμνίου και την παρακολούθησαν περί των 80 εκπαιδευτικών. Ο συντονισμός της όλης παρουσίασης έγινε από την Διευθύντρια του Λυκείου Παραλιμνίου Μυροφόρα Κεπερτή Παλλαρή σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Λοχ.1860 Στηβ Θεοδούλου ενώ την αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχωστου εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Ανώτερος Υπαστυνομος και Υπεύθυνος Υπαίθρου Κώστας Παπαμιχαήλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top