Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, αναφέρει ότι ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Στροβόλου για το περιστατικό και προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Οι άγνωστοι, όπως αναφέρει, κατέστρεψαν την παιδική χαρά του πάρκου, αφού αφαίρεσαν τα δάπεδα ασφαλείας των παιχνιδιών, τα έριξαν σε σωρό και τα έκαψαν. Προσθέτει πως συνολικά έχουν καταστραφεί 172 τετραγωνικά μέτρα δαπέδου ασφαλείας και δυο κούνιες με ξύλινο σκελετό.
Το κόστος αποκατάστασης της ζημιάς υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις €12.000,00, σημειώνει και προσθέτει ότι το συγκεκριμένο πάρκο έχει υποστεί πολλές φορές βανδαλισμούς και καταστροφές, ενώ ο Δήμος έχει κατά καιρούς ενημερώσει την Αστυνομία για λήψη μέτρων.
Τέλος, ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και καλεί την Αστυνομία να προβαίνει σε συχνότερες περιπολίες για την πρόληψη τέτοιων παραβατικών συμπεριφορών και την αποτροπή του φαινομένου των βανδαλισμών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




