Μπέσσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο λέγαμε "πώς θα κάνουμε παιδιά;" θεωρούσαμε ότι είμαστε άσχημοι»

Μπέσσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο λέγαμε "πώς θα κάνουμε παιδιά;" θεωρούσαμε ότι είμαστε άσχημοι»

Η Μπέσσυ Μάλφα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ενώ αποκάλυψε το γεγονός που τους οδήγησε να επιλέξουν το όνομα του γιου τους, Γιάγκου.

Η ηθοποιός μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη ζωή που μοιράζεται εδώ και 28 χρόνια με τον, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

«Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι "Ο Μαύρος Άγγελος". Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας. Όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε "αν παντρευτούμε ποτέ και αν θα κάνουμε παιδί"» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Βασικά λέγαμε "πώς θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε;", γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι είμαστε άσχημοι με έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE