Παραδίδονται οι κάλπες για τη διεξαγωγή των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου

Παραδίδονται οι κάλπες για τη διεξαγωγή των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου

Παραδίδονται σήμερα το πρωί, οι κάλπες για τη διεξαγωγή των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, της 18ης Δεκεμβρίου.

Η παραλαβή θα γίνει από τις 8:00 – 11:00 στην Διεθνή Κρατική Έκθεση Περίπτερο 4Β (Ελληνικό Περίπτερο), στη Λευκωσία.

Πριν την παραλαβή των καλπών, θα προηγηθεί ομιλία του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, Ιωάννη Χαριλάου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί, ο Προεδρεύοντας κάθε εκλογικού κέντρου, μέχρι αύριο Σάββατο, θα πρέπει να ανοίξει την κάλπη για να ελέγξει το περιεχόμενο της και να βεβαιωθεί ότι είναι εφοδιασμένη με τα απαραίτητα έγγραφα, τα εκλογικά έντυπα, τον εκλογικό κατάλογο, τα ψηφοδέλτια, την επίσημη σφραγίδα των εκλογών και άλλα είδη γραφικής ύλης για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε έλλειψη, ο Προεδρεύοντας θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον αρμόδιο Βοηθό Έφορο για άμεση επίλυση του ζητήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE