ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με 695 γραμμάρια Crystal συνελήφθησαν δύο γυναίκες από τη Λεμεσό

Με 695 γραμμάρια Crystal συνελήφθησαν δύο γυναίκες από τη Λεμεσό

Μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), γύρω στις 9.15μ.μ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο στη Λεμεσό.

Οδηγός του οχήματος ήταν 36χρονη κάτοικος Λεμεσού, ενώ συνοδηγός, ήταν 32χρονη επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 695 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,2 γραμμαρίου περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 36χρονης, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,5 γραμμαρίου περίπου και ποσότητα κάνναβης 0,3 γραμμαρίου περίπου.

Εναντίον της 36χρονης και της 32χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 22χρονου κάτοικου Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο 22χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, λίγο αργότερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στην κατοχή του εντοπίστηκε, μετά από έρευνα και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των €4285.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

          

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top