Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση είχε ληφθεί κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (ΥΓΑΑΠ), ενόψει της διαδικασίας πειθαρχικής διερεύνησης που είχε ζητήσει η διοίκηση του ΥΓΑΑΠ, συνεπεία του περιστατικού Βρουκέλλωσης που ενέσκυψε σε εκτροφή βοοειδών στην Αθηαίνου.
«Ενόψει της αποδοχής του πρώτου λόγου ακύρωσης, που αφορούσε στην πλήρη έλλειψη αιτιολογίας της επίδικης απόφασης ως προς τη διάρκεια του χρόνου διαθεσιμότητας, το Δικαστήριο δεν έκρινε σκόπιμο να εξετάσει τους λοιπούς λόγους ακύρωσης που είχαν προβληθεί», προστίθεται.
Τον Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αχιλλέας Αιμιλιανίδης και Σόνια Τσαχίδου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




