Τυλίχθηκε στις φλόγες οικία στη Λάρνακα – Στάχτη και αποκαΐδια ο πρώτος όροφος

Τυλίχθηκε στις φλόγες οικία στη Λάρνακα – Στάχτη και αποκαΐδια ο πρώτος όροφος

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 05:40 ξέσπασε  πυρκαγιά σε 2όροφη παλιά μεγάλη πλινθόκτιστη οικία πάρα την Μητρόπολη Λάρνακας.

 Ανταποκρίθηκαν  3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον κύριο Κεττή, έγινε ανάκληση προσωπικού.

Από την πυρκαγιά κάηκε εξ ολοκλήρου ο πρώτος όροφος και η στέγη από ξύλινους δοκούς και κεραμίδια. Η οικία αξιολογήθηκε ως επικίνδυνη για καταρρεύση. Οι ομάδες πυρόσβεσης περιόρισαν την πυρκαγιά στην οικία και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες.

Η αστυνομία βρίσκεται στο μέρος και αναμένονται και άλλες Υπηρεσίες ως επίσης και  αρμόδιοι του Δήμου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE