ΔΙΕΘΝΗ

Πανικός σε εστιατόριο στο Λονδίνο - Πελάτες τρέχουν να σωθούν από τις φλόγες - Δείτε βίντεο

Πανικός σε εστιατόριο στο Λονδίνο - Πελάτες τρέχουν να σωθούν από τις φλόγες - Δείτε βίντεο

Το προσωπικό ενός πολυτελούς εστιατορίου στο Mayfair του Λονδίνου έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανο καθώς έσωσε 300 πελάτες οι οποίοι έψαχναν τρόπο να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε όταν η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μαγαζιού τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι τρομοκρατημένοι πελάτες βιντεοσκοπήθηκαν να τρέχουν για να σωθούν όταν το λατινοαμερικάνικο εστιατόριο MNKY HSE στην Dover Street μετατράπηκε σε φλεγόμενη κόλαση κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι.

Δείτε βίντεο:

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τον κόσμο να φεύγει από τη σκηνή καθώς οι φλόγες ήταν τόσο μεγάλες που έφτασαν στο ταβάνι.

Περισσότεροι από 24 πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά στο εστιατόριο, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Ο Martin Murray, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου έγραψε στο Twitter: «Πυρκαγιά στο εστιατόριο MNKY HSE στο Mayfair με τους θαμώνες να τρέχουν αν σωθούν. Υπήρχαν περίπου 300 άτομα στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό που εκκένωσε εγκαίρως τον χώρο και απέτρεψε μια σοβαρή καταστροφή».

Δείτε βίντεο:

Σε δήλωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου, εκπρόσωπος δήλωσε: «Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέσα στο κτίριο ήταν αναμμένα και είχαν σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες. 'Περίπου 300 άτομα απομακρύνθηκαν από το προσωπικό του χώρου και τα πληρώματα πραγματοποίησαν συστηματική έρευνα στο ακίνητο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν βρισκόταν μέσα. Ένας άνδρας και μια γυναίκα έλαβαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top