Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemanonline, σε συναγερμό τέθηκαν οι Κεντρικές Φυλακές λόγω περίπτωσης αυτοχειρίας υπόδικου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Πρόκειται για 35χρονο Ελληνοπόντιο, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του. Το έγκλημα είχε γίνει πριν από 3 χρόνια.

Οι δεσμοφύλακες αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της φυλακής έδρασαν αστραπιαία και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 35χρονο.

Ο βαρυποινίτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.    

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να ήταν ο λόγος που ώθησε τον 35χρονος Ελληνοπόντιο στην αυτοχειρία.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE