Λόγω ερωτικής απογοήτευσης η απόπειρα στις Κεντρικές Φυλακές –Πρόλαβαν τα χειρότερα δεσμοφύλακες και ιατρικό προσωπικό

Λόγω ερωτικής απογοήτευσης η απόπειρα στις Κεντρικές Φυλακές –Πρόλαβαν τα χειρότερα δεσμοφύλακες και ιατρικό προσωπικό

Από του χάρου τα δόντια φαίνεται να γλίτωσε ο 35χρονος βαρυποινίτης, ο οποίος επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Της Χριστιάνας Γαβριήλ

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δεσμοφυλάκων αλλά και των ιατρών των φυλακών ο 35χρονος Ελληνοπόντιος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου, ενώ η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να είναι ο λόγος που τον ώθησε στην αυτοχειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμβία του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, πράγμα που φαίνεται να μην μπορούσε να αποδεχθεί ο 35χρονος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα στις Κεντρικές Φυλακές: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του 35χρονος Ελληνοπόντιος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.