Αυτό είναι το αποτέλεσμα του exit poll - Ποιοι έχουν προβάδισμα για το τριπρόσωπο

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του exit poll - Ποιοι έχουν προβάδισμα για το τριπρόσωπο

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, η οποία άρχισε στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 18:00.

Ο «Alpha» δημοσιοποίησε τα exit polls για τα σημερινά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το exit poll του Αλφα o Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος προηγείται με ποσοστό 41,2%-36,2%, ακολουθεί ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαϊας με 20,1%-16,1% ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος με 19,6%-15,6%.

Εντός του στατιστικού λάθους ακολουθεί στην τέταρτη θέση ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος με 17,8%-13,8%. Ο Μόρφου Νεόφυτος ακολουθεί με 7,8%-4,8%, ενώ στην τελευταία θέση είναι ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος με 4,6%-2,6%.

Δείτε το αποτέλεσμα του exit poll: 

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.