ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Cyprus Airways: Άρχισε το ενδιαφέρον για κρατήσεις το καλοκαίρι – Βελτιωμένη η επιβατική κίνηση

Cyprus Airways: Άρχισε το ενδιαφέρον για κρατήσεις το καλοκαίρι – Βελτιωμένη η επιβατική κίνηση

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κίνησης για τον Νοέμβριο του '22. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά 239 πτήσεις (406% αύξηση σε σχέση με το Νοέμβριο του '21) και μετέφερε συνολικά 29.820 επιβάτες (1260% αύξηση σε σχέση με το Νοέμβριο του '21), καταγράφοντας συντελεστή πληρότητας 74%, μια σημαντική αύξηση του συντελεστή πληρότητας των θέσεων κατά 24p.p σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

"Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι η Cyprus Airways συνεχίζει τη θετική της πορεία και τα αποτελέσματά της ακόμη και το χειμώνα. Τα στοιχεία αυτά είναι αξιοσημείωτα, ακόμη και σε σύγκριση με αυτά που καταγράφηκαν τον Νοέμβριο του 2019, πριν από την έναρξη της πανδημίας. Τον περασμένο μήνα (Νοέμβριος 22) μεταφέραμε 1260% περισσότερη κίνηση και πραγματοποιήσαμε 406% περισσότερες πτήσεις σε σχέση με τον Νοέμβριο του '19", δήλωσε η Natalya Milovanova, Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας.

Τον Δεκέμβριο η Cyprus Airways συνεχίζει να βλέπει μεγάλη ζήτηση για θέσεις. Για την εξυπηρέτηση αυτής της απαίτησης, έκανε σχέδια για την αύξηση της χωρητικότητας θέσεων μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα, το Ερεβάν και το πρόσφατα εγκαινιασμένο δρομολόγιο του Παρισιού, αυτό για να διευκολύνει τους εισερχόμενους τουρίστες και τους Κύπριους που επισκέπτονται την Κύπρο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Για να συνεχίσει να ενισχύει τη ζήτηση στοχεύοντας ειδικά στους λάτρεις των χριστουγεννιάτικων αγορών, η αεροπορική εταιρεία έχει εκδώσει ειδικές προσφορές για ημερήσιες εκδρομές στην Αθήνα, καθώς και άλλες προσφορές στα πρόσφατα δρομολόγια που εγκαινίασε για το Παρίσι και τη Ρώμη.

"Συνεχίζουμε τη σταθερή μας δέσμευση για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης και τη διευκόλυνση των ταξιδιών από και προς το νησί. Ως ο μοναδικός αερομεταφορέας με κυπριακή σημαία, εργαζόμαστε προς όφελος της κυπριακής οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας της, όλο το χρόνο", πρόσθεσε η κ. Milovanova.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top