ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Τζιχαντιστής κατέγραψε το θάνατο του

Συγκλονιστικό βίντεο: Τζιχαντιστής κατέγραψε το θάνατο του

Τζιχαντιστής από το Ισλαμικό Κράτος, που είχε τοποθετήσει κάμερα πάνω του για να εξασφαλίσει πλάνα παρόμοια με ενός video game, στο τέλος κατάφερε να καταγράψει τον ίδιο τον θάνατό του.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε βλέπετε τους τζιχαντιστές να έχουν εμπλακεί σε μάχη με τον στρατό του Ιράκ. Στα περίπου δύο λεπτά της διάρκειάς του, οι τζιχαντιστές μάχονται από σπίτι σε σπίτι.

Τα πλάνα είναι παρόμοια με ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Το Ισλαμικό Κράτος θέλει έτσι να «πείσει» τους νεαρούς που επιθυμεί να στρατολογήσει, ότι η μάχη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι, σαν αυτά που παίζουν στις οθόνες των υπολογιστών τους.

Ο τζιχαντιστής που καταγράφει έχει και μια «επιτυχία». Καταφέρνει να σκοτώσει έναν Ιρακινό στρατιώτη. Λίγο αργότερα βρίσκεται πίσω από σάκους με άμμο. Είναι κρυμμένος και προσπαθεί να δει τις επόμενες κινήσεις του, ενώ δίπλα του μάχονται και άλλοι τζιχαντιστές. Εκεί τον βρίσκει η μοιραία σφαίρα…

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top