GNTM: Έκλαψε μιλώντας για τα Χριστούγεννα – «Κάποιες φορές δεν είναι όμορφα, μου έρχονται αναμνήσεις»

GNTM: Έκλαψε μιλώντας για τα Χριστούγεννα – «Κάποιες φορές δεν είναι όμορφα, μου έρχονται αναμνήσεις»

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν τα κορίτσια του GNTM μαζί με την model instructor Mary Vitinaros και τον coach Χρήστο Μπίρμπα. Όλοι τους είχαν συγκεντρωθεί στο σαλόνι και συγκινήθηκαν όταν αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα.

Η Μαρίτα ξέσπασε σε δάκρυα κι ανέφερε: «κρατιόμουν να μη συγκινηθώ… Τίποτα. Τα Χριστούγεννα είναι όμορφα, αλλά κάποιες φορές δεν είναι. Επειδή μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις, συγκινούμαι λίγο. Είναι πολύ όμορφο αυτό που λέμε, να έχουμε άτομα δικά μας, να μας αγαπάνε και να τους αγαπάμε.

Κλαίω από χαρά γιατί ξέρω ότι θα έρθουν πολύ πιο όμορφα Χριστούγεννα κι ότι αυτά που είχαν περάσει όλοι, θα καταλάβουμε γιατί τα έχουμε περάσει και θα είμαστε πιο δυνατοί και χαρούμενοι. Αυτό.» 

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η χαρούμενη Ολγκίν και το «Dum spiro spero»

Η χαρούμενη Ολγκίν και το «Dum spiro spero»

Με την «ελπίδα» στις αποσκευές της, επέστρεψε στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, λίγο πριν από την επόμενη άτυπη πενταμερή συνάντηση, της Νέας Υόρκης.