Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναδειχθεί νέος Αρχιεπίσκοπος.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα σε εκλογές ενός γύρου με εννέα ή και δέκα ψήφους. Αυτά τα δεδομένα προκύπτουν από τους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, το επόμενο και τελευταίο στάδιο για την εκλογή του Αρχιεπισκόπου θα παιχθεί στην δεκαεξαμελή Ιερά Σύνοδο, η οποία θα συνέλθει για να εξετάσει τυχόν ενστάσεις και να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Εξάλλου μπορεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος να ήρθε πρώτος στην προτίμηση των πιστών και επικράτησε με 35,68%, ο Πάφου Γεώργιος όμως, έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE