Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει όλο το πρόγραμμά του

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει όλο το πρόγραμμά του

Θετικός στον κορωνοϊό μετά από τακτικό έλεγχο βρέθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Όπως έγραψε το πρωί της Τρίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ακυρώνει τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις επόμενες μέρες.

«Η σημερινή μου περιοδική διαγνωστική εξέταση για κορωνοϊό έδωσε θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει ως εκ τούτου να περιοριστώ εν οίκω και να ακυρώσω όλο το πρόγραμμα μου για τις επόμενες μέρες. Ζητώ συγγνώμη από όσους η αδυναμία μου να ανταποκριθώ προκαλεί αναστάτωση και ταλαιπωρία», έγραψε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχηγός Αστυνομίας: Σύντομα οι αποφάσεις από τον ΠτΔ - Οι τρεις επιλογές του

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Αναμένεται να δώσει κατάθεση ο 21χρονος – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Ήταν μεθυσμένος ο 29χρονος – Προκαλούσε προβλήματα στην μπυραρία που βρισκόταν

Ελλάδα: Ζιγκολό «πουλούσε έρωτα» σε οφθαλμίατρο και του «έτρωγε» λεφτά - Τι κατήγγειλε το θύμα



Έρχονται νέα μέτρα στήριξης για την ακρίβεια - Τι εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

Έρχονται νέα μέτρα στήριξης για την ακρίβεια - Τι εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

Το Υπουργείο Οικονομικών εξετάζει και κοστολογεί σενάρια για νέα μέτρα στήριξης της κονωνίας και ειδικά των ευάλωτων ομάδων για αντιμετώπιση της ακρίβειας και του πληθωρισμού, δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Μάκης Κεραυνός, τονίζοντας πως τα σενάρια γίνονταν ανεξάρτητα από τις αναβαθμίσης της κυπριακής πιστοληπτικής ικανότητας της περασμένης Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top