Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Έλεγχοι στις υπεραγορές ενόψει Χριστουγέννων διεξάγονται από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, ενώ παραβρέθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κα. Χριστίνα Γιαννάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις κάμερες η κα. Γιαννάκη, η ποιότητα των προϊόντων είναι εξευρετική: «εμείς ως Υπουργείο Υγείας, όσον αφορά την ποιότητα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Οι έλεγχοι από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες θα συνεχίσουν μέχρι τις 10 του Γενάρη».

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν», είπε χαρακτηριστικά η κα. Γιαννάκη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.