Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Έλεγχοι στις υπεραγορές ενόψει Χριστουγέννων διεξάγονται από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, ενώ παραβρέθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κα. Χριστίνα Γιαννάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις κάμερες η κα. Γιαννάκη, η ποιότητα των προϊόντων είναι εξευρετική: «εμείς ως Υπουργείο Υγείας, όσον αφορά την ποιότητα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Οι έλεγχοι από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες θα συνεχίσουν μέχρι τις 10 του Γενάρη».

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν», είπε χαρακτηριστικά η κα. Γιαννάκη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE