Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Χριστίνα Γιαννάκη: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα»

Έλεγχοι στις υπεραγορές ενόψει Χριστουγέννων διεξάγονται από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, ενώ παραβρέθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κα. Χριστίνα Γιαννάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις κάμερες η κα. Γιαννάκη, η ποιότητα των προϊόντων είναι εξευρετική: «εμείς ως Υπουργείο Υγείας, όσον αφορά την ποιότητα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Οι έλεγχοι από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες θα συνεχίσουν μέχρι τις 10 του Γενάρη».

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν», είπε χαρακτηριστικά η κα. Γιαννάκη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.