Λεμεσός: Ποδηλάτης λιπόθυμος στο έδαφος – Έτρεξαν για βοήθεια οι περαστικοί

Λεμεσός: Ποδηλάτης λιπόθυμος στο έδαφος – Έτρεξαν για βοήθεια οι περαστικοί

Καθώς ποδηλατούσε 45χρονος Κύπριος έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να σωριαστεί λιπόθυμος μέσα στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού λίγο πιο κάτω από τον Εναέριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ποδηλάτης γύρω στις 21:00 της Τρίτης (21/7) σε κάποιο σημείο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει από το ποδήλατο και να παραμείνει ακίνητος μέσα στο δρόμο.

Ευτυχώς για καλή του τύχη, περαστικοί αντιλήφθηκαν το περιστατικό στην εν λόγω πολυσύχναστη περιοχή και ανέκοψαν το δρόμο ώστε να μην κινδυνέψει η ζωή του ποδηλάτη από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία.

Παράλληλα έγιναν προσπάθειες ώστε ο 45χρονος να επαναφέρει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για ιατρική περίθαλψη.

Ο λόγος της ξαφνικής λιποθυμίας του πέραν από την κούραση και την εξάντληση πιθανότατο να οφείλεται σε παθολογικά αίτια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE