LIFESTYLE

Oppenheimer: Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Oppenheimer: Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Η Universal Pictures έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό, ότι η επόμενη ταινία του Christopher Nolan θα έχει τίτλο “Oppenheimer” και πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Cillian Murphy (Inception, The Dark Knight trilogy, A Quiet Place Part II, Peaky Blinders), στον ρόλο του J. Robert Oppenheimer.

Τις προάλλες κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer, το οποίο δείχνει την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει ακόμα μία φορά, από τον ταλαντούχο δημιουργό.

Στο καστ θα δούμε επίσης τους ηθοποιούς Florence Pugh ( Midsommar, Black Widow) και Rami Malek (Bohemian Rhapsody, No Time to Die). Η Pugh θα υποδυθεί την Jean Tatlock, μία ψυχίατρο και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος με τον οποία ο Oppenheimer είχε μια ρομαντική σχέση και ο Malek θα παίξει έναν επιστήμονα. Η Emily Blunt θα υποδυθεί τη σύζυγο του Oppenheimer, ενώ σε δεύτερους ρόλους θα δούμε τους Matt Damon και Robert Downey Jr.
ο Oppenheimer βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” των Kai Bird και Martin J. Sherwin.

Η παραγωγή ξεκίνησε στις αρχές του 2022, θα γυριστεί σε IMAX 65mm για την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και θα ενώσει ξανά τον Nolan με μερικούς από τους κορυφαίους συνεργάτες του. Πρόκειται για τον παραγωγό Charles Roven (The Dark Knight, Man of Steel), τον υποψήφιο για Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας Hoyte Van Hoytema (Tenet, Dunkirk, Interstellar), την Jennifer Lame (Tenet, Marriage Story, Hereditary) και τον Οσκαρικό συνθέτη Ludwig Göransson (Tenet, Black Panther, Creed).

Το μυθιστόρημα “American Prometheus” αποτελεί την πρώτη πλήρη βιογραφία του χαρισματικού φυσικού J. Robert Oppenheimer. Αμέσως μετά τη Χιροσίμα, ο Oppenheimer έγινε ο πιο διάσημος επιστήμονας της γενιάς του – μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες του 20ού αιώνα, η ενσάρκωση του σύγχρονου ανθρώπου που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της επιστημονικής προόδου. Το βιβλίο βασίζεται σε χιλιάδες δίσκους και επιστολές που συγκεντρώθηκαν από αρχεία στην Αμερική και στο εξωτερικό, σε τεράστια αρχεία του FBI και σε σχεδόν εκατό συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους του Oppenheimer.

Μόνο που θα χρειαστεί να εξοπλιστούμε με αρκετή υπομονή, αφού το “Oppenheimer” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Παρασκευή 21 Ιουλίου του 2023. Δεν πειράζει, κάτι μας λέει πως θα αξίζει και μάλιστα πολύ!

Δείτε το trailer:

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top