Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της.
Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει αποφάσισαν με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, να μείνουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τοκετό και αμέσως μετά, να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα.
Οι τελευταίες μέρες πριν γίνει μαμά η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη όπου πήγε να κάνει και μια φωτογράφιση ως έγκυος.
View this post on Instagram
Η Ιωάννα Τούνη κρέμεται από ένα λευκό πανί το οποίο τυλίγει το γυμνό κορμί της.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις