Η Πράσινη Ασπίδα ντύνει ξανά τη Μακαρίου στα πράσινα - Μήνυμα για φιλικό προς το περιβάλλον στολισμό των δέντρων

Η Πράσινη Ασπίδα ντύνει ξανά τη Μακαρίου στα πράσινα - Μήνυμα για φιλικό προς το περιβάλλον στολισμό των δέντρων

Τα «πράσινα» βάζει η λεωφόρος Μακαρίου στη Λευκωσία σε εκδήλωση με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Κύπρο μας πράσινη και καθαρή».

Η ανεξάρτητη περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινη Ασπίδα θα στήσει για ακόμη μια χρονιά το δικό της περίπτερο στη Λεωφόρο Μακαρίου στην Λευκωσία απέναντι από το Le cafe στις 24 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή Χριστουγέννων από τις 11π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. μοιράζοντας χιλιάδες δενδρύλλια και αντιστοίχως ρούχινες οικολογικές τσάντες όπως και δώρα σε ευπαθής ομάδες δίνοντας ελπίδα και ουσία σε όλον τον κόσμο.

Η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και σκοπός της είναι η μετατροπή της παράδοσης στολισμού δένδρων κατά την διάρκεια των γιορτών σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά.

Σύνθημα της εκδήλωσης: Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Κύπρο μας πράσινη και καθαρή

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Αννίτα Δημητρίου και ο υφπουργός Καινοτομίας Κυριάκος Κόκκινος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE