Φόρεσαν χειροπέδες σε πρώην δικηγόρο με διαρρηκτικά εργαλεία!

Φόρεσαν χειροπέδες σε πρώην δικηγόρο με διαρρηκτικά εργαλεία!

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (22/07) πρώην δικηγόρος από τη Λεμεσό. Μετά από έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σε συγκεκριμένο υποστατικό που διατηρεί ο 36χρονος στην Λεμεσό, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων.

Πάντως, τα ευρήματα προκαλούν εντύπωση, αφού ανάμεσα σ΄ αυτά βρέθηκε και σπρέι που χρησιμοποιείται για απενεργοποίηση συστημάτων συναγερμού.

Ακόμη, στην κατοχή του δικηγόρου εντοπίστηκε ζυγαριά ακριβείας .

Οι αρχές εκτιμούν ότι με τη σύλληψή του είναι κοντά στην εξάρθρωση σπείρας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.