Στηρίζει τη Διεύθυνση των Φυλακών ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Ζητά απόσπασή της στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Στηρίζει τη Διεύθυνση των Φυλακών ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Ζητά απόσπασή της στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Τη στήριξή του προς τη Διεύθυνση των Φυλακών, δείχνει ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Ο Γενικός Ελεγκτής ζητά τη μετακίνηση της Άννας Αριστοτέλους και της Αθηνάς Δημητρίου στην Ελεγκτική Υπηρεσία, εφόσον επιθυμούν οριστικά ν' αποχωρήσουν, κάτι που έκαναν γνωστό νωρίτερα σήμερα (21/12). 

Όπως σημειώνει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «η ΕΥ αναζητεί ικανά και ευσυνείδητα στελέχη. Εφόσον οι 2 επικεφαλής των Φυλακών επιμένουν στη μετακίνησή τους, θεωρούμε ότι θα μπορούσαν να συνδράμουν το έργο μας εάν και οι ίδιες επιθυμούν απόσπαση στην Υπηρεσία μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE