Για ένα όχημα έπεσε θύμα απάτης 36χρονος στη Λεμεσό - Έτσι τον ξεγέλασαν

Για ένα όχημα έπεσε θύμα απάτης 36χρονος στη Λεμεσό - Έτσι τον ξεγέλασαν

Θύμα απάτης έπεσε 36χρονος στη Λεμεσό, Διευθυντής εταιρίας που ασχολείται με εισαγωγές και πωλήσεις αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, στις Αρχές Νοεμβρίου ο 36χρονος επισκέφθηκε ιστοσελίδα εταιρίας πώλησης αυτοκινήτων και εντόπισε ένα όχημα που ήθελε να αγοράσει και να το πουλήσει. Ακολούθως ο 36χρονος πλήρωσε το 50% της αξίας του οχήματος, δηλαδή 7,800 ευρώ, σε συγκεκριμένο λογαριασμό που του υποδείχθηκε σε τράπεζα στο Ντουμπάι και στη συνέχεια έλαβε από την εταιρία τιμολόγιο φορτωτικής.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε ο 36χρονος διαπίστωσε ότι ο αριθμός της φορτωτικής που του είχαν δώσει, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης, ενώ σήμερα (21/12), ενημέρωσε την τράπεζα του για ανάκληση του εμβάσματος του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE