Μοιράζουν απλόχερα εξώδικα στην παραλία Σειρήνα στον Πρωταρά (φωτογραφία)

Μοιράζουν απλόχερα εξώδικα στην παραλία Σειρήνα στον Πρωταρά (φωτογραφία)

Απλόχερα μοιράζουν εξώδικα στην παραλία Σειρήνα αστυνομικοί.

Τo φωτογραφικό στιγμιότυπα που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας και καταγράφει τα όργανα της τάξης επί το έργον, δεν αφήνουν αμφιβολία.

Κάποιοι πολίτες που μεταβαίνουν στον χώρο εκφράζουν δυσαρέσκεια για το θέμα, ενώ όπως μας ανέφεραν τέτοιες ενέργειες πλήττουν τον εσωτερικό τουρισμό.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τν Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, ο οποίος ήταν πλήρως ενημερωμένος για το θέμα.


«Γνωρίζω καλά το ζήτημα. Λουόμενοι σταθμεύουν τα οχήματά τους πάνω στα πεζοδρόμια και οι ιδιοκτήτες των οικιών τους καταγγέλλουν στην αστυνομία, η οποία εκδίδει εξώδικα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση. Ο Δήμος δίνει εντολή να καταγγέλλονται μόνο όσοι παρκάρουν σε χώρους αναπήρων» μας είπε αρχικά ο Δήμαρχος.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να καταγγέλλονται ευυπόληπτοι πολίτες. Είναι, μάλιστα, γεγονός ότι κοντά στην παραλία δεν υπάρχει κάποιος χώρος στάθμευσης. Ωστόσο, πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι τα πεζοδρόμια είναι ιερός χώρος. Τα χρησιμοποιούν είτε άνθρωποι με αναπηρία, είτε γονείς που έχουν τα παιδιά τους σε καροτσάκια. Δεν μπορεί ο κόσμος να σταθμεύει στα πεζοδρόμια. Στην προκειμένη περίπτωση ο κόσμος θα μπορούσε να σταθμεύσει πιο μακριά, όμως, όλοι θέλουμε να σταθμεύουμε όσο πιο κοντά γίνεται».

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE