Έτσι καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας απατάει τη γυναίκα του

Έτσι καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας απατάει τη γυναίκα του

Η Hill επισήμανε στις άλλες γυναίκες ότι κατά την εμπειρία στο κατάστημα, οι «απατεώνες«» παρήγγειλαν πάντα το ίδιο άρωμα για να μην κινούν υποψίες. Μια TikToker παρατήρησε τα ψέματα που λένε χιλιάδες άντρες που απατούν τα Χριστούγεννα και αποκάλυψε την αλήθεια για το πώς να τους εντοπίσεις.

Η Shannon Hill μοιράστηκε τη «διορατικότητά» της με τους ακολούθους της και τους είπε τα «αποκαλυπτικά σημάδια» που εντόπισε στη συμπεριφορά των ανδρών όταν δούλευε στον πάγκο της Chanel.«Έχω μια μικρή ιστορία, ένα μικρό διαμαντάκι για εσάς παιδιά, σχετικά με το τι αγοράζουν οι σύζυγοι όχι μόνο για τη γυναίκα τους, αλλά και για τις ερωμένες τους», είπε στην αρχή.

@shannonhillnews It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound - Shannon Hill

«Ήμουν μόλις 19 ετών τότε, αλλά έμαθα πολλά πράγματα γρήγορα.

Για παράδειγμα είχα παρατηρήσει ότι οι άνδρες αγόραζαν στη γυναίκα τους το αγαπημένο της άρωμα. Το τύλιγαν πολύ ωραία - και μετά αγόραζαν το ίδιο ακριβώς άρωμα για την ερωμένη τους».

Η TikToker πρόσθεσε: «Επειδή μαντέψτε τι; Δεν ήθελαν να φύγουν από το σπίτι της ερωμένης τους μυρίζοντας ένα άρωμα από μια διαφορετική γυναίκα».

Το βίντεο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα σχόλια, με μια κοπέλα να γράφει: «Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσοι παντρεμένοι άνδρες απατούσαν τις γυναίκες τους μέχρι που δούλεψα σε κοσμηματοπωλείο».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.