ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Αβέρωφ: Το κρίσιμο δίλημμα των εκλογών και η απάντηση - «Προχωράμε μαζί στη φωτεινή λεωφόρο της σταθερότητας»

Επιτελείο Αβέρωφ: Το κρίσιμο δίλημμα των εκλογών και η απάντηση - «Προχωράμε μαζί στη φωτεινή λεωφόρο της σταθερότητας»

Κάθε πολίτης στις ερχόμενες εκλογές θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα κρίσιμο δίλημμα που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου για τα επόμενα πέντε χρόνια, αναφέρει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.

«Είτε θα επιστρέψει στην εξουσία το ΑΚΕΛ και θα οπισθοδρομήσουμε εκ νέου στις αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος, είτε θα κάνει πειράματα με τη διακυβέρνηση μια ευκαιριακή κοινοπραξία, χωρίς κοινές αρχές και αξίες, διακινδυνεύοντας τα πάντα. Η απάντηση σε αυτό είναι, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Θα συνεχίσουμε μαζί με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Δημοκρατικό Συναγερμό, στον δρόμο της σταθερότητας και της προόδου», σημείωσε.

Δείτε τη δήλωση εδώ.

Πρόσθεσε πως «μακριά από το σκοτεινό μονοπάτι της αστάθειας, της έλλειψης εμπιστοσύνης στην οικονομία μας, μακριά από τον λαϊκισμό και την ακυβερνησία. Προχωράμε μαζί στη φωτεινή λεωφόρο της σταθερότητας, με αποτελεσματική διακυβέρνηση και την ικανή ηγεσία του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top