Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν: Πωλείται η έπαυλη όπου γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ του Netflix - Η τιμή πώλησης και τα πολυτελή δωμάτια - Φωτογραφία

 Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν: Πωλείται η έπαυλη όπου γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ του Netflix - Η τιμή πώλησης και τα πολυτελή δωμάτια - Φωτογραφία

Όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα αναγνωρίζουν αυτή την έπαυλη.

Τουλάχιστον το σαλόνι, όπου έκαναν πολλές από τις εξομολογήσεις τους.

Το ακίνητο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου γυρίστηκε το «Χάρι & Μέγκαν», πρόσφατα βγήκε στην αγορά. Πωλείται έναντι 33,5 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι ακόμη μεγαλύτερο από ό,τι φαίνεται στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Με απεριόριστη θέα στον ωκεανό, η έπαυλη καταλαμβάνει 1.263 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, γυμναστήριο, κινηματογράφο, μπαρ, πισίνα και ξενώνα μεταξύ άλλων. Οι καταπράσινοι απέραντοι κήποι «αγκαλιάζουν» κάθε γωνιά του σπιτιού.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν το Μοντεσίτο το 2020, αφού αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους. Εκεί απέκτησαν ακίνητο αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων και μένουν κοντά σε αρκετούς διάσημους, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Έλεν ΝτεΤζένερις.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από Forbes

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE