Έβριζε, προκαλούσε ανησυχία και επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό - Φόρεσε χειροπέδες 62χρονος

Έβριζε, προκαλούσε ανησυχία και επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό - Φόρεσε χειροπέδες 62χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 62χρονος για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και ανησυχία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 22.9.22 και η ώρα 8:45 το πρωί δόθηκε πληροφορία ότι υπαλλήλοι εταιρείας επιτέθηκαν σε ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας σε συγκρότημα διαμερισμάτων που βρίσκεται στην Χλώρακα. Συγκεκριμένα η πολυκατοικία έχει περιπέσει στην κατοχή ιδιωτικής διαχείρισης δανείων η οποία φέρεται να έχει κατασχέσει το εν λόγω συγκρότημα της εταιρείας.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι φρουροί ασφαλείας είχαν τοποθετηθεί για να μην παρεμβαίνει οποιοσδήποτε. Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για να επιβάλουν την τάξη. όταν είδαν τον 62χρονο ιδιοκτήτη της πιο πάνω εταιρείας να προκαλεί ανησυχία, και να εξυβρίζει τους παριστάμενους αστυνομικούς. Ακολούθως αυτός επιτέθηκε και κτύπησε γυναίκα αστυνομικό στο πρόσωπο προκαλώντας της προκάλεσε ερυθρότητα στην μετωπική χώρα.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE