The Break με τη Θεανώ Καλαβανά

The Break με τη Θεανώ Καλαβανά

Η νέα πρόεδρος του ΟΠΕΚ θα του αλλάξει τα πετρέλαια;

Η Θεανώ Καλαβανά μιλάει στο The Break για το νέο της πόστο, τον εκσυγχρονισμό ενός φορέα με φλύαρο παρελθόν, την κληρονομιά του Γιάννου Κρανιδιώτη, την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, το κενό σοσιαλδημοκρατίας στην Κύπρο και αν μπορεί να γεννηθεί μέσα από τον ΟΠΕΚ μια νέα πολιτική δύναμη.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE