Αβέρωφ Νεοφύτου: «Στα κρίσιμα που έρχονται η χώρα θέλει στιβαρά χέρια και εμπειρία»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Στα κρίσιμα που έρχονται η χώρα θέλει στιβαρά χέρια και εμπειρία»

«Στα κρίσιμα που έρχονται η χώρα θέλει στιβαρά χέρια. Θέλει εμπειρία και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των κρίσεων για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα στοίχημα και να βγάλουμε τη χώρα μας ακόμα πιο δυνατή», αναφέρει ο υποψήφιος για την Προεδρία, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Διαβάστε αυτούσια τη δήλωσή του:

«Ακούω καθημερινά τους δύο κύριους συνυποψήφιους μου, τον μεν κ. Μαυρογιάννη να μιλά για την αλλαγή και φυσικά εννοεί να μας πάρει πίσω στη διακυβέρνηση του 2008 –2013 του ΑΚΕΛ, που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Ο δε κ. Χριστοδουλίδης να μιλά για συνέχεια. Συνέχεια με ποιους; Με αυτούς που ήταν απέναντι από την κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού. Αυτούς που άφησαν τη χώρα εν μέσω πανδημίας χωρίς προϋπολογισμό. Αυτούς που δεν μιλιούνται μεταξύ τους και θέλουν να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα.

Στα κρίσιμα που έρχονται η χώρα θέλει στιβαρά χέρια. Θέλει εμπειρία και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των κρίσεων για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα στοίχημα και να βγάλουμε τη χώρα μας ακόμα πιο δυνατή».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE