ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα»

Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Κληθείς από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τα τεκταινόμενα γύρω από το θέμα με τις Κεντρικές Φυλακές και την απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας για μη δίωξη του αξιωματικού της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε συγκεκριμένα: «Η Κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τίποτε με τον ανεξάρτητο θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα».

Η δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη έγινε την Παρασκευή, στο περιθώριο των εγκαινίων της Λέσχης Αξιωματικών Εθνικής Φρουράς, η οποία βρίσκεται στο στρατόπεδο Κωστάκη Παντελίδη, στη Λευκωσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.