ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άρπαξε 760 ευρώ από το χέρι 78χρονου και τράπηκε σε φυγή - Συνελήφθη 22χρονος

Άρπαξε 760 ευρώ από το χέρι 78χρονου και τράπηκε σε φυγή - Συνελήφθη 22χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 22 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, από άντρα ηλικίας 78 ετών, ο οποίος μόλις νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη των χρημάτων από τραπεζική αυτόματη μηχανή.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι χθες, ο 78χρονος μετέβη σε τραπεζικό κατάστημα στη Λεμεσό, όπου από την αυτόματη μηχανή, εξωτερικά της τράπεζας, έκανε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 760 ευρώ. Αφού στη συνέχεια ο 78χρονος, κρατώντας τα χρήματα, εισήλθε στο αυτοκίνητο του για να αναχωρήσει, άγνωστος του άντρας τον πλησίασε και αφού πήρε τα χρήματα από το χέρι του, τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, για την κλοπή προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 22χρονου υπόπτου. Αυτός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι και υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας και προσπάθησε να διαφύγει. Αφού τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν, προχώρησαν στη σύλληψη του, παρά το ότι ο ύποπτος προέβαλε αντίσταση, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, ανευρέθηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό 760 ευρώ, που κατακρατήθηκε ως τεκμήριο.

Εναντίον του 22χρονου υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, με το οποίο αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top