Πάτρα: 10χρονο αγόρι βγήκε για κάλαντα και του επιτέθηκε πίτμπουλ

Πάτρα: 10χρονο αγόρι βγήκε για κάλαντα και του επιτέθηκε πίτμπουλ

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για ένα 10χρονο αγόρι στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών. Δέχτηκε επίθεση από σκυλί ενώ είχε βγει να πει τα κάλαντα.

Το παιδάκι είχε βγει νωρίς το πρωί για τα καθιερωμένα κάλαντα. Μόλις άνοιξε την πόρτα να μπει στην αυλή σπιτιού στην Οβρυά Πατρών, το άγριο σκυλί του επιτέθηκε.

Ο 10χρονος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ωστόσο ο πατέρας του το μετέφερε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE