Η γεωγραφία του ρόστερ - 26 ποδοσφαιριστές από... 16 διαφορετικές χώρες!

Η γεωγραφία του ρόστερ - 26 ποδοσφαιριστές από... 16 διαφορετικές χώρες!

Ποδοσφαιριστές που προέρχονται από 16 διαφορετικές χώρες αγωνίστηκαν στις 16 αγωνιστικές πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν μέχρι σήμερα.

Οι Κύπριοι είναι η πλειοψηφία καθώς αγωνίστηκαν 8 γηγενείς ποδοσφαιριστές, ενώ ο Μιξ Nτίσκερουντ γεννήθηκε στην Νορβηγία και μεγάλωσε στις ΗΠΑ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE