Επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Κατηγορήθηκε 23χρονος

Επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Κατηγορήθηκε 23χρονος

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των επεισοδίων που προκλήθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου, 2022, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωσης - Καρμιώτισσας, η Αστυνομία εντόπισε και αναγνώρισε, μέσω του κλειστού κυκλώματος του σταδίου, ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια.

Πρόκειται για 23χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος χθες κλήθηκε και προσήλθε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας. Αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αποδεσμεύθηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE