Εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που απουσίαζαν από τον χώρο διαμονής τους

Εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που απουσίαζαν από τον χώρο διαμονής τους

Εντοπίστηκαν πριν από λίγο και είναι καλά στην υγεία τους, οι δύο 16χρονοι, που απουσίαζαν από τον χώρο διαμονής τους, στην επαρχία Λευκωσίας, από τις 23 Δεκεμβρίου 2022, αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία.

Μετά τον εντοπισμό τους η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των προσωπικών τους στοιχείων είναι αχρείαστη, σημειώνεται.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιονδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό τους, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE