Θλίψη: Πέθανε ανήμερα Χριστουγέννων ο γνωστός ποινικολόγος, Βαγγέλης Πουργουρίδης

Θλίψη: Πέθανε ανήμερα Χριστουγέννων ο γνωστός ποινικολόγος, Βαγγέλης Πουργουρίδης

Σε πένθος βυθίστηκε ανήμερα Χριστουγέννων η οικογένεια του γνωστού ποινικολόγου, Βαγγέλη Πουργουρίδη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή.

Ο κ. Πουργουίδης, υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς ποινικολόγους, ενώ ήταν και γιος του τέως βουλευτή του ΔΗΣΥ, Χρίστου Πουργουρίδη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα από ανάρτηση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, Χρίστου Κληρίδη, ο οποίος εξέφρασε και αυτός την βαθιά θλίψη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE